Fraktpolicy

Frakt och leverans

På Lennox-Stockholm förstår vi hur viktigt det är att din beställning levereras snabbt och säkert. Vi strävar efter att göra din köpupplevelse så smidig som möjligt. Nedan hittar du viktig information om vår frakt- och leveranspolicy:

Leveransområde Vi levererar våra produkter i Sverige.

Leveransmetoder Vi använder oss av pålitliga kurirtjänster för att säkerställa en säker och tidig leverans av din beställning. Leveransmetoderna kan variera beroende på din plats och den produkt du har beställt. Vid kassan kan du se de tillgängliga leveransalternativen för din specifika beställning.

Bearbetning och Leveranstid Vi strävar efter att behandla din beställning så snabbt som möjligt. Beställningar behandlas vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar efter att betalningen har mottagits. Observera att bearbetningstiden kan variera beroende på produkten och tillgängligheten.

Leveranstid Den beräknade leveranstiden är mellan 8 och 10 arbetsdagar efter leverans. Observera att det kan förekomma förseningar under perioder med hög belastning eller vid oförutsedda omständigheter. Vi kommer dock alltid göra vårt bästa för att informera dig om eventuella förseningar.

Fraktkostnader Fraktkostnaderna baseras på vikten av din beställning och den valda leveransmetoden. Vid kassan får du en översikt över fraktkostnaderna för din beställning.

Spåra din beställning När din beställning har skickats kommer du att få en leveransbekräftelse med ett spårningsnummer. Du kan följa framstegen för din beställning genom vår spår- och spårningsfunktion på https://www.lennox-stockholm.se/pages/track-trace. Detta gör att du kan se den beräknade leveransdatumet och följa din beställning noggrant under leveransprocessen.

Leverans till hemmet Om du inte är hemma vid leveransen kommer kuriren att försöka leverera din beställning till dina grannar. Om detta inte är möjligt kommer kuriren att lämna ett meddelande med instruktioner för att hämta din beställning vid närmaste utlämningsställe.

Returer och Byten För information om returer och byten hänvisar vi dig till vår returpolicy.

Har du fler frågor om vår frakt- och leveranspolicy, spårningsalternativet eller vill du ha mer information om en specifik beställning, tveka inte att kontakta vår kundtjänst via info@lennox-stockholm.se . Vi finns här för att hjälpa dig.

Tack för att du handlar hos Lennox-Stocholm. Vi hoppas att du kommer att njuta av dina produkter!