Returpolicy

Returpolicy

Välkommen till Lennox-Stockholm - Din tillfredsställelse är vårt uppdrag!

Lennox-Stockholm tror vi på att leverera en sömlös shoppingupplevelse till våra uppskattade kunder. Vår returpolicy är noggrant utformad för att garantera din sinnesfrid och bekvämlighet.

Oavsett om du stöter på en defekt eller skadad produkt, behöver byta en vara eller har en obefintlig leverans, är vårt kundserviceteam redo att hjälpa dig vid varje steg.

Ta en stund att bekanta dig med detaljerna i vår returpolicy nedan och var säker på att vi är engagerade i att lösa eventuella problem snabbt och till din yttersta tillfredsställelse.

Tack för att du valde Lennox-Stockholm - vi ser fram emot att ge dig en utmärkt service!

  • Defekt eller skadad produkt: Om du får en skadad eller felaktig produkt, vänligen kontakta oss inom 14 dagar efter leverans via info@lennox-stockholm.se Vänligen skicka bilder på den defekta eller felaktiga produkten för verifiering. På grund av hygieniska och kvalitetsmässiga skäl accepterar vi inte längre returnerade produkter. Var försäkrad, vi kommer att hjälpa dig med omsändning och ge all nödvändig support för att lösa problemet.

  • Ej nöjd med storlek, färg eller material: Om du inte är nöjd med storleken, färgen eller materialet på produkten, vänligen kontakta oss inom 14 dagar efter leverans via info@lennox-stockholm.se.

  • Ej levererad eller borttappad: Vid en ej levererad eller borttappad beställning kommer vi att skicka om den efter verifiering med vårt logistikteam.

  • Retur av avsändaren: Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp på Lennox-Stockholm. Om du av någon anledning beslutar att returnera en produkt, är vår kundservice redo att hjälpa dig under hela processen. Kontakta oss helt enkelt för att få returadressen och vägledning för retur. Observera att fraktkostnaderna för returen är ditt ansvar och att våra lager finns i Kina. Därför återbetalas inte internationella fraktkostnader. Var försäkrad, vårt team gör allt för att returen ska gå så smidigt som möjligt, så returnera varan i originalskick med alla förpackningar och etiketter intakta. Returer accepteras inom 14 dagar efter leveransdatum. Om du har frågor eller behöver hjälp står vårt dedikerade kundserviceteam redo att hjälpa dig. Din tillfredsställelse är viktig och vi tackar dig för att du valdeLennox-Stockholm.

För ytterligare hjälp, kontakta oss gärna via info@lennox-stockholm.se Vi är här för att hjälpa dig!

Med vänliga hälsningar,

Lennox-Stockholm Teamet